Innovationslandet Sverige

Innovationslandet Sverige

Borg Owilli

Världen står inför stora utmaningar och omställningar som kräver uppfinningsrikedom för att nå nya, nödvändiga lösningar och vägar framåt. Med en framgångsrik historia av nyskapande idéer är Sverige ett av världens främsta innovationsländer. I podcasten "Innovationslandet Sverige" möter Emma Frans några av landets främsta forskare, ingenjörer och innovatörer för att diskutera deras innovativa lösningar och hur de kan förändra samhället i en positiv riktning. Podcasten är en produktion av contentbyrån Borg Owilli.

Kategorier: Utbildning

Lyssna på det sista avsnittet:

I det här avsnittet av Innovationslandet Sverige träffar Emma Frans KK-stiftelsens vd Eva Schelin och Martin Hellström, rektor för Högskolan Väst, för att samtala om livslångt lärande. Arbetslivet och marknaden befinner sig i en förändring där nya arbeten tillkommer, medan andra försvinner. Men hur ska vi se till att vi har rätt kompetens? Och hur ska Sverige hålla sig konkurrenskraftiga och fortsätta vara ett innovativt land? Det och mycket mer hör du här i Innovationslandet Sverige. 

Avsnittet spelades in den 15 juni och är ett betalt samarbete med KK-stiftelsen. Innovationslandet Sverige produceras av contentbyrån Borg Owilli.

Tidigare avsnitt

 • 18 - 17. KK-stiftelsen – Livslångt lärande: en nyckel för svensk konkurrenskraft 
  Wed, 22 Jun 2022 - 0h
 • 17 - 16. Teknikföretagen – “Vi står mitt i ett förändrat säkerhetsläge” 
  Wed, 15 Jun 2022 - 0h
 • 16 - 15. Uppsala universitet – Om att samarbeta för innovation 
  Thu, 09 Jun 2022 - 0h
 • 15 - 14. Högskolan i Jönköping – Vill bidra till svensk industris konkurrenskraft 
  Wed, 01 Jun 2022 - 0h
 • 14 - 13. NIBE – ”Hjärnan i en värmepump är styrningen” 
  Wed, 25 May 2022 - 0h
Visa fler avsnitt

Fler svenska %(utbildning)s-podcast

Fler internationella utbildning-podcast

Välj podcast kategori