Katarina Hahr möter

Katarina Hahr möter

Sveriges Radio

Katarina Hahr möter är existentiella, intima, angelägna möten med kända kulturpersonligheter. Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

Lyssna på det sista avsnittet:

Jag känner skuld att jag skrev en bok om min familj. Men den skulden får jag leva med. Jag var tvungen att bända mig loss. Det kändes som livet var uppbyggt på en lögn beroende av andras pengar.

Cecilia Gyllenhammar berättar för Katarina Hahr att hon ville beskriva baksidan av det privilegierade livet. Ensamheten och kärlekslösheten. Hon berättar också om e svår händelse i hennes liv som har satt djupa spår. Jag träffade en man på en fest, som var intellektuell, bildad och såg väldigt bra ut. Han sa att han var förälskad i mig.  Han nästlade sig in på ett skickligt vis. En natt vaknade jag och kände att något var fel.  Jag upptäckte att alla mina smycken var borta.  Det var en fullständig katastrof att jag inte såg. Han var en expert på att bedra, manipulera och ljuga med sina stora blå vackra  ögon. Det är så skamligt, man känner sig så dum, det är ingenting man pratar om, säger Cecilia Gyllenhammar. Programmet är gjort 2019.

Tidigare avsnitt

 • 211 - Cecilia Gyllenhammar: Det privilegierade livet har en baksida 
  Mon, 16 Aug 2021
 • 210 - Shebly Niavarani: Ångesten gick över i panikattacker 
  Fri, 28 May 2021
 • 209 - Sigge Eklund: Jag har känt mycket avund 
  Fri, 21 May 2021
 • 208 - Bengt Ohlsson: Jag är konflikträdd 
  Fri, 16 Apr 2021
 • 207 - Martina Montelius: Jag var nermejad av panikångest 
  Fri, 09 Apr 2021
Visa fler avsnitt

Fler svenska samhälle och kultur-podcast

Fler internationella samhälle och kultur-podcast

Andra Sveriges Radio P1-podcast

Välj podcast kategori