Matchen

Matchen

Sveriges Radio

I Matchen berättar de största fotbollsprofilerna, tillsammans med Radiosportens expert Richard Henriksson, hela historien om en match från sin karriär som de själva valt ut. En match de aldrig glömmer. Ansvarig utgivare: Markus Boger

Kategorier: Sport och fritid

Lyssna på det sista avsnittet:

Den svenska landslagsmittfältaren har en massa vänner på läktaren när hans nederlagstippade Cagliari ska möta mäktiga Inter på bortaplan 2014.

Cagliaris Albin Ekdal har etablerat sig som en riktigt bra innermittfältare i italienska Serie A. I den ligan ställs han ofta mot några av världens bästa spelare. Storlaget Inter har inlett säsongen obesegrade och är storfavoriter mot bottenlaget från Sardinien. Men de har inte räknat med en målfest från Bromma-killen med svenskt följe på läktaren. Programledare, producent: Richard Henriksson Producent, mixning: Andreas Matz Slutmix: Patrik Falck Exekutiv producent: Ulla Svensson Arkivljud: TV4, Rai. Referent: Jesper Hussfelt, TV4. Det här är podden som berättar om allt från känslan i spelartunneln sekunderna innan matchen börjar, till spelarnas olika ritualer för att få turen på sin sida. Nytt avsnitt släpps varje måndag.

Tidigare avsnitt

 • 23 - Albin Ekdals målexplosion mot stjärnorna 
  Sun, 30 May 2021
 • 22 - När Martin Dahlin var världens bäste målskytt 
  Sun, 23 May 2021
 • 21 - Patrik Anderssons sista spark 
  Sun, 16 May 2021
 • 20 - När Hanna Marklund skulle spräcka glastaket 
  Sun, 09 May 2021
 • 19 - När Henrik Larsson gav bort en straff 
  Sun, 02 May 2021
Visa fler avsnitt

Fler svenska sport och fritid-podcast

Fler internationella sport och fritid-podcast

Välj podcast kategori