Hälsa kommer inifrån

Hälsa kommer inifrån

Holistic Sweden AB

Hälsa kommer inifrån är en podd av hälsoföretaget Holistic som bjuder på inspiration, kunskap och hälsosamma tips. I podden bjuder vi in Holistics egna näringsterapeuter eller andra externa gäster som delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om hälsa utifrån ett givet tema.

Kategorier: Hälsa

Lyssna på det sista avsnittet:

Under hösten släpper vi en ny programserie i Hälsa kommer inifrån med guidade meditationer och andningsövningar som Holistics grundare Bertil Wosk leder. En ny meditation kommer släppas varje månad. Bertil är inte bara grundare av Holistic utan även meditations- och yogalärare samt näringsterapeut. 

Detta avsnitt är andra meditationsavsnittet i ordningen i poddserien och består av en enkel andningsövning som hjälper dig att stilla din oro. Andningsövningen går ut på att andas in på en längd av fyra sekunder och därefter andas ut på en längd av åtta sekunder. En bit in i meditationen avancerar vi ytterligare genom att vi pausar efter att vi andats in på fyra och håller andetaget inne i fyra sekunder, innan vi släpper ut luften på åtta sekunder.

För att få ut så mycket som möjligt av meditationerna rekommenderar vi er att göra de varje morgon fram till dess att vi släpper en ny meditation och därefter övergå till att göra den meditationen till dess att nästa kommer. För varje nytt avsnitt går vi lite djupare in.

Lyssna gärna på ”Avsnitt 69. Därför ska du meditera – Bertil Wosk berättar ” för att lära dig mer om varför meditation är bra, vad meditation är samt för att få en inblick i hur Bertil Wosk mediterar i sin vardag. 

Tidigare avsnitt

 • 73 - 2. Meditation med Bertil Wosk: Enkel andningsövning för att stilla din oro 
  Wed, 27 Sep 2023 - 0h
 • 72 - Avsnitt 70. Våra vanligaste näringsbrister 
  Thu, 14 Sep 2023 - 0h
 • 71 - 1. Meditation med Bertil Wosk: Enkel andningsövning för nybörjare! 
  Fri, 01 Sep 2023 - 0h
 • 70 - Avsnitt 69. Därför ska du meditera – Bertil Wosk berättar 
  Fri, 01 Sep 2023 - 0h
 • 69 - Avsnitt 68. Hur kan AI förbättra din hälsa? 
  Thu, 13 Apr 2023 - 0h
Visa fler avsnitt

Fler svenska hälsa-podcast

Fler internationella hälsa-podcast

Välj podcast kategori