Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor är en spännande och rolig podd för barn i alla åldrar. I varje avsnitt läser vi upp en helt unik, ai-genererad saga baserat på lyssnarnas ideér. Förutom spännande godnattsagor så blir det också rolig fakta om olika ämnen. Stötta podden och få tillgång till våra klubbavsnitt. https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe Skicka in dina önskemål på https://www.magiskagodnattsagor.se

Kategorier: Barn och familj

Lyssna på det sista avsnittet:

I dagens avsnitt får vi höra den magiska sagan "Ismonstrets och Lavamonstrets knasiga äventyr", önskad av Nelli, 5 år och Leon, 3 år från Göteborg.

Följ med på ett spännande äventyr där det iskalla Ismonstret Frostis och det heta Lavamonstret Vulcan först bråkar men sedan finner gemenskap i att skapa något vackert tillsammans. Trots deras olikheter lär de sig att samarbeta och skapa fantastiska konstverk, och längs vägen upptäcker de att riktig vänskap inte känner några gränser.

Som alltid bjuder vår kära Aida på fascinerande fakta. Idag om det lutande tornet i Pisa! Så häng med Frostis och Vulcan på deras heta och kalla resa fylld av skratt, bråk och oväntad vänskap! God natt och trevlig lyssning.

Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt

Tidigare avsnitt

 • 271 - Ismonstrets och Lavamonstrets knasiga äventyr 
  Sun, 14 Jul 2024
 • 270 - Färjan till frihet 
  Sun, 07 Jul 2024
 • 269 - August och Jonas äventyr i Lego-staden 
  Sun, 30 Jun 2024
 • 268 - Freja och den magiska fjärrkontrollen 
  Sun, 23 Jun 2024
 • 267 - Uppfinnaren Alva och den försvunna kompassen 
  Sun, 16 Jun 2024
Visa fler avsnitt

Fler svenska barn och familj-podcast

Fler internationella barn och familj-podcast

Välj podcast kategori