Så in i Själen

Så in i Själen

Acast

Så in i Själen med Agneta Sjödin & gäster


I min nya podd "Så in i Själen" kommer samtalen med mina gäster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ. Målet med samtalen i den här podden är att få dig som lyssnar att komma i kontakt inåt, att hitta ett sätt att bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv och din själ. Jag hoppas att ni vill vara med mig på den här resan! Den kommer bli härlig, känslosam, innerlig, närvarande och äkta. Och som det sagts: "Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din själ.


Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela då in ett meddelande på 30-90 sekunder. En inspelning på mobilen räcker gott och väl. När du är klar skickar du meddelandet till marcus.blomggren1993@gmail.com. Märk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkänner du att det kan komma att spelas upp i podden.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Utbildning

Lyssna på det sista avsnittet:

Det finns ett gammalt kinesiskt ordspråk som lyder ”En tusenmilafärd börjar med ett steg” Precis så är det. Och hur vi sedan väljer att vandrar genom livet, det avgör vi själva, i alla fall från vuxen ålder. I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så möter ni Mikael Hedman eller Swedish Buddha som han också kallar sig. Mikael har gästat min podd tidigare och vi hade ett väldigt fint samtal. Den här gången ska vi tala en del om Mystikerns resa. En resa inåt, en resa in mot en medelpunkt där stillhet råder. Stillhet mitt i stormens öga. Det är inte alltid en lätt resa, man får vara beredd på att möta svårigheter. Frågan är hur man övervinner de svårigheter man möter längs vägen. Hur finner man sin väg framåt även om man inte ser stigen. Var inom oss finner vi kraft och energier som lyfter och leder oss. Det är lite av det som Mikael och jag kommer att prata om. Varmt välkomna till ”Så in i Själen”.


Här kan du komma i kontakt med Mikael Hedman: https://swedishbuddha.se


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.seHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidigare avsnitt

 • 128 - 126. Mikael Hedman Swedish Buddha – En Mystikers Resa 
  Sun, 19 Mar 2023 - 0h
 • 127 - 125. Cecilia Duberg – Om de s.k. blå zonerna och hur man kan dela in livet i faser 
  Sun, 12 Mar 2023
 • 126 - 124. Fredrik Erixon – Vad är viktigast, resan eller målet? 
  Sun, 05 Mar 2023 - 0h
 • 125 - 123. Tove Oddsdotter – Att förlora ett barn 
  Sun, 26 Feb 2023 - 0h
 • 124 - Så in i Själen presenterar - Utomjordiskt! Sista torsdagen varje månad! (#1) 
  Wed, 22 Feb 2023
Visa fler avsnitt

Fler svenska utbildning-podcast

Fler internationella utbildning-podcast

Välj podcast kategori