Så in i Själen

Så in i Själen

Acast

Så in i Själen med Agneta Sjödin & gäster


I min nya podd "Så in i Själen" kommer samtalen med mina gäster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ. Målet med samtalen i den här podden är att få dig som lyssnar att komma i kontakt inåt, att hitta ett sätt att bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv och din själ. Jag hoppas att ni vill vara med mig på den här resan! Den kommer bli härlig, känslosam, innerlig, närvarande och äkta. Och som det sagts: "Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din själ.


Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela då in ett meddelande på 30-90 sekunder. En inspelning på mobilen räcker gott och väl. När du är klar skickar du meddelandet till marcus.blomggren1993@gmail.com. Märk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkänner du att det kan komma att spelas upp i podden.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Utbildning

Lyssna på det sista avsnittet:

I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” har jag bjudit in Christer Olsson - fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och är coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer. Så står det på Christer hemsida, och jag tänker att det enkla är ju ofta det rätta. När man känner att flödet finns där. Jag är övertygad att vi kan känna i hela vårt väsen när något är rätt eller fel. Det är en medfödd förmåga som alla har. Tricket därefter är att lära sig att lita på sig själv. Att öva upp det där finstämda instrumentet som är du! För min övertygelse är att vi alla har den förmågan. Jag ska prata med Christer om de här sakerna. Om att vara äkta och att våga lita och tro på sig själv. Varmt välkomna till ett samtal i ”Så in i Själen”.


Producerat av Silverdrake Förlag

Producent: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se

www.silverdrakeförlag.seSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidigare avsnitt

 • 81 - 80. Christer Olsson – Sunt förnuft, det enkla och om att våga vara äkta 
  Sun, 22 May 2022
 • 80 - 79. Ulrika Davidsson – Om hur kropp och själ hänger samman i en vacker synergi. 
  Sun, 15 May 2022
 • 79 - 78. Nick Söderblom – Vad är manlighet, och vad innebär det att vara man idag? 
  Sun, 08 May 2022
 • 78 - 77. Karolina Österman – Att förstå sina relationsmönster och bryta dem, landa i sjäslig balans 
  Sun, 01 May 2022
 • 77 - 76. Anders Magnusson – Ett samtal om Sorgebearbetning, Synkronicitet och vändpunkter i livet. 
  Sun, 24 Apr 2022
Visa fler avsnitt

Fler svenska %(utbildning)s-podcast

Fler internationella utbildning-podcast

Välj podcast kategori