Familjehemligheten

Familjehemligheten

Sveriges Radio

Vad händer när familjehemligheten avslöjas? I programmet Familjehemligheten möter Gunilla Nordlund människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlighet. Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

Kategorier: Samhälle och kultur

Lyssna på det sista avsnittet:

Ulrika söker efter sin biologiska mamma. Via barnhemmet får hon kontakt. Men mamman vill vara anonym. Ulrika är en hemlighet. Till slut vill Ulrika ändå möta henne. Nyckeln blir ett par örhängen.

Ulrika får som barn veta att hon är adopterad. Men det är först som vuxen hon börjar söka efter sin biologiska mor via det barnhem dit hon lämnades efter födseln. Det grekiska barnhemmet förmedlar en kontakt men Ulrika får inte tillgång till moderns namn. Ulrika är fortfarande en hemlighet för moderns nya familj. Men till slut känner hon att hon måste få möta henne för att få svar på sina frågor. Men ska hon våga söka upp henne? Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Maila till familjehemligheten@sverigesradio.seProducent för serien är Ola Hemström.

Tidigare avsnitt

 • 35 - Örhänget ledde Ulrika till hennes biologiska mamma 
  Sat, 15 Oct 2022
 • 34 - Monica skulle glömma sina rötter 
  Sat, 08 Oct 2022
 • 33 - Carl var sin mors hemlighet 
  Sat, 01 Oct 2022
 • 32 - Gunnels upptäckt: Min far var en ökänd rånare 
  Sat, 24 Sep 2022
 • 31 - Lasse var resultatet av en förbjuden kärleksaffär 
  Sun, 18 Sep 2022
Visa fler avsnitt

Fler svenska samhälle och kultur-podcast

Fler internationella samhälle och kultur-podcast

Välj podcast kategori